ALGEMENE INFORMATIE

Beste Hotelgast,
Ons team van City hotel Nieuw Minerva staat graag voor u klaar. Wij willen uw verblijf zo aangenaam mogelijk maken en aan uw verwachtingen en wensen voldoen. Daarom geven wij hier extra informatie om u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de diensten van ons hotel. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Inchecken
Vanaf 13.00 is uw kamer beschikbaar. Indien u eerder arriveert en uw kamer nog niet gereed is, kunt u uw bagage bij de receptie in bewaring geven. Inchecken is 24 uur per dag mogelijk.

Uitchecken
Wij verzoeken u vriendelijk uw kamer voor 11.00 uur te verlaten. Indien u later wilt uitchecken, dan kunt u de avond voor uw check-out bij de receptie navragen wat de mogelijkheden zijn.

Ontbijt
Wij serveren een traditioneel ontbijtbuffet. Dit ontbijt bestaat o.a. uit diverse soorten brood en beleg, koek, crackers, melk, sapjes, gekookte eieren, koffie en thee.
Dit ontbijt kunt u direct boeken via onze website voor € 9,50 per persoon per dag.

Locatie – Parkeren
Het hotel bevindt zich in hartje Leiden op loopafstand van alle bezienswaardigheden, winkels, restaurants, musea en het station. In de nabije omgeving van het hotel zijn er verschillende parkeermogelijkheden. Binnen het centrum is het betaald parkeren (dagkaarten beschikbaar, tussen de €13 en €15). U kunt eveneens parkeren op het Haagweg Parkeerterrein. Dit terrein is 24 uur per dag open en heeft een gratis shuttle service die u voor onze deur brengt en weer ophaalt. Uw uitrijkaart kunt u bij onze receptie kopen.
Gratis parkeren is alleen mogelijk buiten de binnenzone van de stad. Dit ligt ongeveer op 15-20 minuten loopafstand. In de gracht voor het hotel is er een aanlegplaats voor boten beschikbaar.
Voor meer informatie omtrent onze locatie en bereikbaarheid, zie onze locatie pagina

Historisch pand
Het gebouw bestaat uit zeven grachtenpanden uit de 16e eeuw . Het historische karakter komt tot uiting in de unieke indeling van iedere kamer, verdeeld over 3 verdiepingen, waar het authentieke karakter van de trappen en gangen die de panden met elkaar verbinden, bewaard is gebleven.
Dit monumentale pand heeft geen lift. Wilt u een kamer op de 1e verdieping? Dan kunt u dit verzoek aangeven bij uw reservering.

Toegang tot internet en WiFi
In de lounge hebben wij een internet terminal staan die u kosteloos kunt gebruiken. In alle openbare ruimten en op de kamers is draadloos internet gratis beschikbaar.

Reserveren

Garanderen van een reservering
Wij hebben uw creditcard gegevens nodig om uw reservering te garanderen. Deze wordt niet vooruit belast, tenzij u een prijstype boekt waarbij directe betaling als voorwaarden geldt.
Indien wij niet over een aanbetaling of een creditcard nummer en vervaldatum beschikken dan is uw kamer niet gegarandeerd. Het hotel houdt het recht voor om pre-autorisatie op uw kaart uit te voeren.

Annuleringsvoorwaarden
Een individuele boeking is tot 24 uur voor aankomst kosteloos te annuleren. Dit is uitsluitend van toepassing op hotelaccommodatie boekingen. Wanneer u dit niet doet en er sprake is van een no-show, dan wordt uw creditcard belast met de kosten voor de eerste nacht.Voor groepen gelden de uniforme voorwaarden (UVH) van de Nederlandse Horeca Federatie. De UVH zijn bindend.

Betaling
Wij accepteren Visa, Mastercard, Amex, Maestro en pin, maar contant afrekenen kan natuurlijk ook. Indien de kosten van de overnachting op rekening gaan, dient dit schriftelijk voor het inchecken te zijn overeengekomen. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.

Algemene voorwaarden
Op alle overeenkomsten met Hotel Nieuw Minerva zijn de uniforme voorwaarden van de Nederlandse Horeca Federatie van toepassing. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

 

BOEK DE
LAAGSTE PRIJS!
GET THE
BEST RATE!
GET THE
BEST RATE!

ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS!

Nieuw Minerva Loyalty Club:

  • Inloggen via email, Facebook of Google Account
  • Ontvang direct korting & speciale aanbieding