100 JAAR UITVINDINGEN, MADE BY PHILIPS RESEARCH

Museum Boerhaave Leiden presenteert een tentoonstelling over het 100-jarig bestaan van Philips Research: 100 JAAR UITVINDINGEN, Made by Philips Research. De tentoonstelling toont de belangrijke innovaties van dit vermaarde instituut, zoals de radiobuis, de röntgenbuis, de compact disc en innovaties op het gebied van licht. Ook de mensen achter de uitvindingen komen in beeld, met persoonlijke verhalen over nieuwsgierigheid, creativiteit en lef.

In januari 2014 is het honderd jaar geleden dat Gilles Holst als eerste directeur van het Philips Natuurkundig Laboratorium (NatLab) in Eindhoven werd benoemd, het begin van Philips Research. Het doel van dit onderzoekslaboratorium was (en is) om op eigen kracht nieuwe technologie te ontwikkelen, patenten te verkrijgen en deze toe te passen in producten. Het leverde een indrukwekkende stroom baanbrekende innovaties op, die de wereld ingrijpend hebben veranderd of nog gaan veranderen.

Lees meer over ons museumarrangement.

De tentoonstelling is t/m 4 januari te zien in Museum Boerhaave. Het museum is op loopafstand van het hotel (4 minuten).

BOEK DE
LAAGSTE PRIJS!
GET THE
BEST RATE!
GET THE
BEST RATE!

ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS!

Nieuw Minerva Loyalty Club:

  • Inloggen via email, Facebook of Google Account
  • Ontvang direct korting & speciale aanbieding