Hotel in Leiden

City Hotel Nieuw Minerva is een hotel in Leiden, gelegen in het historische centrum van de stad en op een loopafstand van alle bezienswaardigheden en het centraal station. City Hotel Nieuw Minerva heeft in totaal 38 hotelkamers en is gevestigd in een grachtenpand aan de Oude Rijn in Leiden. Het authentieke grachtenpand en de desbetreffende hotelkamers barsten van de historie. In het hotel kunt u heerlijk overnachten in de bruisende studentenstad Leiden.

Weekendje weg in Leiden

City Hotel Nieuw Minerva is de ideale uitvalsbasis voor een weekendje Leiden. De twee grootste en belangrijkste winkelstraten van Leiden liggen op een steenworp afstand van het hotel. Ook voor het bezoeken van diverse musea en overige bezienswaardigheden heeft het hotel een zeer goede locatie. De combinatie van vele winkels, horeca en culturele bezienswaardigheden, maken van Leiden een zeer levendige stad. Het ontbijtbuffet en de klantvriendelijke service van City Hotel Nieuw Minerva zorgt ervoor dat u de dag met een glimlach begint.

Bereikbaarheid Hotel in Leiden

Het zeer centraal gelegen City Hotel Nieuw Minerva is zeer goed te bereiken met auto en openbaar vervoer. Tussen de snelwegen A4 en A44 ligt het centrum van Leiden en het hotel ligt op loopafstand van het centraal station. In de nabije omgeving van het hotel zijn verschillende parkeermogelijkheden en het is zelfs mogelijk om uw boot voor het hotel aan te leggen.

LET OP: Als u direct op de website boekt bent u verzekerd van de laagste prijs!

City Hotel Nieuw Minerva

Locatie in hartje Leiden

✓ Overnachten in een grachtenpand

✓ Unieke thema kamers

✓ 24/7 receptie

✓ Gratis WiFi

“Prettige ontvangst en vriendelijke mensen, uitstekende ligging, mooie kamer ( Rembrandt kamer), goed ontbijt.”

Jakob
BOEK DE
LAAGSTE PRIJS!
GET THE
BEST RATE!
GET THE
BEST RATE!

ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS!

Nieuw Minerva Loyalty Club:

  • Inloggen via email, Facebook of Google Account
  • Ontvang direct korting & speciale aanbieding