Hotel Informatie

City Hotel Nieuw Minerva is een hotel in een authentiek 16e eeuws grachtenpand, gelegen aan de Oude Rijn in hartje Leiden op loopafstand van winkels, restaurants, musea en station. Het historische karakter is terug te vinden in de unieke hotelkamers en suites. Als lid van de Nieuw Minerva Loyalty Club, profiteert u direct van korting op de kamerprijs.

24/7 Receptie / Check-in 14:00  / Check-out 11:00 / Gratis WiFi in alle kamers en hotel / Vergaderruimte / Bar / Huisdieren welkom (toeslag en op basis van beschikbaarheid)

Historie

Hotel Nieuw Minerva kent een lange en rijke geschiedenis. De panden stammen uit de 16e eeuw en zijn lang in gebruik geweest als pakhuis. In wat nu de ontbijtzaal is, was in de 19e eeuw een biergroothandel met café gevestigd.

Bar

Wij verwelkomen u graag in ons restaurant, waar u kunt genieten van een eenvoudige lunch of onze kleine menukaart. In onze bar serveren wij naast drankjes ook snacks.

Ons traditionele ontbijtbuffet zorgt voor een goed begin van uw dag. Het ontbijtbuffet kost € 12,50 per persoon per nacht.

BOEK DE
LAAGSTE PRIJS!
GET THE
BEST RATE!
GET THE
BEST RATE!

ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS!

Nieuw Minerva Loyalty Club:

  • Inloggen via email, Facebook of Google Account
  • Ontvang direct korting & speciale aanbieding