Hotel Leiden Centrum

In het historische centrum van de stad Leiden ligt City Hotel Nieuw Minerva. Het hotel is gevestigd in een 16e eeuws grachtenpand aan de Oude Rijn. De twee belangrijkste winkelstraten van Leiden bevinden zich op een steenworp afstand van het hotel. Alle hotelkamers hebben een unieke stijl en inrichting. De kamers brengen ook de nodige geschiedenis met zich mee. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te overnachten in een bed waar Lodewijk Napoleon in heeft geslapen of in de oude logeerkamer van de Zangeres Zonder Naam, Mary Servaes.

Hotel in Leiden centrum

City Hotel Nieuw Minerva is vanwege de centrale ligging zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Station Leiden Centraal ligt op loopafstand en de autosnelwegen A4 en A44 zijn binnen 10 minuten met de auto te bereiken.

Dagje Leiden

City Hotel Nieuw Minerva vormt een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de monumentale stad Leiden. Ervaar hoe het is om tot rust te komen in een historisch grachtenpand in centrum Leiden. Begin uw dag goed met ons traditionele ontbijtbuffet en/of sluit de dag af met een heerlijk diner in ons restaurant. Onze kamers aan de voorzijde van het hotel bieden een prachtig uitzicht op de gracht. Als u uw kamer direct op onze website boekt bent u verzekerd van de laagste prijs.

LET OP: Als u direct op deze officiële website boekt bent u verzekerd van de laagste prijs.

City Hotel Nieuw Minerva

Locatie in hartje Leiden

✓ Laagste prijsgarantie

✓ Unieke ingerichte kamers

✓ 24/7 receptie

✓ Gratis WiFi

“Ligt prima in het centrum. Aan het water vlakbij de stadsschouwburg”

Rita
BOEK DE
LAAGSTE PRIJS!
GET THE
BEST RATE!
GET THE
BEST RATE!

ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS!

Nieuw Minerva Loyalty Club:

  • Inloggen via email, Facebook of Google Account
  • Ontvang direct korting & speciale aanbieding