Overnachten Leiden

Ervaar hoe het is om te overnachten in een historisch grachtenpand in hartje Leiden. Bij City Hotel Nieuw Minerva kunt u heerlijk tot rust komen en ontspannen in een van onze comfortabele kamers. Het hotel is gelegen aan de Oude Rijn in het historische centrum van Leiden, op loopafstand van diverse winkels en horecagelegenheden.

Slapen in een Leids grachtenpand

City Hotel Nieuw Minerva is gevestigd in een zestiende eeuws grachtenpand en heeft 39 unieke hotelkamers. Ervaar de persoonlijke sfeer en Leidse gastvrijheid in ons monumentale pand. Alle hotelkamers zijn uniek, geen kamer is hetzelfde. Naast een aantal Klassieke Kamers, beschikken wij ook over speciaal ingerichte thema kamers. In een van de thema kamers kunt u overnachten in een exacte kopie van de bedstee van kunstschilder Rembrandt. In de ‘Deftige Kamer’ kunt u slapen in een bed waar Lodewijk Napoleon in heeft geslapen. Kortom, unieke kamers met allemaal hun eigen verhaal en dat allemaal in hartje Leiden!

Top locatie in hartje Leiden

Het hotel bevindt zich op loopafstand van de vele bezienswaardigheden, winkels en musea. De twee belangrijkste winkelstraten van Leiden bevinden zich op een steenworp afstand van het hotel. Het hotel is zeer goed te bereiken met openbaar vervoer en auto. Vanuit alle richtingen stoppen er treinen op station Leiden Centraal (10min. lopen) en vanaf de snelwegen A4 en A44 is het centrum van Leiden zeer goed te bereiken met de auto.

LET OP: Als u direct op de website boekt bent u verzekerd van de laagste prijs.

✓ Laagste Prijsgarantie

✓ Overnachten in een grachtenpand

✓ Unieke thema kamers

✓ 24/7 receptie

✓ Gratis WiFi

“Leuk hotel, is zeker geen standaardhotel. Het is een heel mooi historisch pand, dit zie je vooral in de eetzaal en receptie. Het ligt aan een gracht midden in de stad en je kan vanuit het hotel lopend vele restaurants en de winkelstraten bereiken. We zijn heel vriendelijk en gastvrij ontvangen, ook belangrijk.”

Barteetlekker
BOEK DE
LAAGSTE PRIJS!
GET THE
BEST RATE!
GET THE
BEST RATE!

ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS!

Nieuw Minerva Loyalty Club:

  • Inloggen via email, Facebook of Google Account
  • Ontvang direct korting & speciale aanbieding