Weekendje weg Leiden

Ontdek het veelzijdige en levendige Leiden! Deze monumentale stad heeft een rijk cultureel aanbod. Festivals, dans- en theatervoorstellingen. Daarnaast staat Leiden bekend om haar historie. Ontdek tijdens een weekend Leiden de verschillende musea. Bekijk meesterwerken van Rembrandt, schatten uit Japan of dinosaurusskeletten.

Profiteer van kortingen tot 50% bij ruim 150 leuke winkels, restaurants, musea en attracties in Leiden met het Leiden CityPass Arrangement!

Shoppen in Leiden

Leiden is een winkelstad bij uitstek. Het stadscentrum heeft verschillende grote winkelstraten waaronder de, 1 kilometer lange, Haarlemmerstraat. De Breestraat staat onder andere bekend om de diversiteit aan winkels, kroegen en restaurants.

Weekend Leiden - Hotel Nieuw Minerva

Naast de vele winkels heeft Leiden een groot en zeer divers aanbod aan horecagelegenheden. Kenmerkend zijn de vele grachten, steegjes en hofjes in het bruisende centrum. Kortom, Leiden heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijk weekendje weg!

Hotel Nieuw Minerva, Leiden

In het centrum van Leiden ligt het 3-sterren Hotel Nieuw Minerva. Uw ideale uitvalsbasis voor een weekendje Leiden. Ervaar historisch Leiden in een van onze comfortabele themakamers. Alle hotelkamers hebben een unieke stijl en inrichting. De kamers brengen ook de nodige geschiedenis met zich mee. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te overnachten in een bed waar Lodewijk Napoleon in heeft geslapen of in de oude logeerkamer van de Zangeres Zonder Naam, Mary Servaes.

Als u direct op onze eigen website boekt bent u verzekerd van de laagste prijs.

City Hotel Nieuw Minerva

Locatie in hartje Leiden

✓ Overnachten in een grachtenpand

✓ Unieke thema kamers

✓ 24/7 receptie

✓ Gratis WiFi

“Leuk hotel met bijzondere thema-kamers! Gastvrij hotel, met aardig en voorkomend personeel. Zeker een aanrader als je een een leuk weekendje Leiden wilt doen.”

Maetje

“Prettige ontvangst en vriendelijke mensen, uitstekende ligging, mooie kamer ( Rembrandt kamer), goed ontbijt.”

Jakob
BOEK DE
LAAGSTE PRIJS!
GET THE
BEST RATE!
GET THE
BEST RATE!

ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS!

Nieuw Minerva Loyalty Club:

  • Inloggen via email, Facebook of Google Account
  • Ontvang direct korting & speciale aanbieding