In het centrum van Leiden

Komt u met de auto, fiets, boot of wandelend?
Het hotel ligt midden in het centrum van Leiden op loopafstand van alle bezienswaardigheden, winkels, restaurants, musea en het station. Keukenhof en het strand zijn binnen 30 minuten bereikbaar.
Parkeren kan in Leiden niet (meer) op straat. Wij adviseren u uw auto te parkeren op het Haagweg Parkeerterrein. Dit terrein ligt op ca 800 meter van het hotel, is 24/7 beschikbaar en heeft een gratis shuttle service van en naar ons hotel. Bij uitcheck kunt u bij ons een uitrijkaart kopen tegen een gereduceerd tarief.

Komt u met de fiets, dan kunt u deze bij ons binnen stallen. We vinden het fijn als u bij reservering meldt hoeveel fietsen uw gezelschap heeft!

Wij zijn goed bereikbaar per boot. Er zijn zijn enkele openbare ligplaatsen in de buurt van het hotel. Deze kunt u niet reserveren maar de ervaring leert dat er voldoende plaatsen zijn. Ook voor fietsers en langeafstandwandelaars liggen wij prima op diverse routes. Overdag genieten buiten de stad en 's avonds slenteren langs terrasjes en lekker een hapje eten!

Meer algemene informatie