Locatie en bereikbaarheid

Parkeren kan in Leiden uitsluitend in parkeergarages en op parkeerterreinen, en niet (meer) op straat. Wij raden u aan uw auto te parkeren op het Parkeerterrein Haagweg (Haagweg 8, Leiden) aan de rand van het centrum. Dit parkeerterrein ligt op ongeveer 800 meter van het hotel. De gratis shuttlebus zet u in een paar minuten bij ons voor de deur. Bij uitcheck kunt u bij ons uitrijkaarten kopen tegen gereduceerd tarief.

In weekenden kan het verkeer erg druk zijn in het stadscentrum. U kunt dan het beste meteen naar het parkeerterrein rijden en uw bagage meenemen in de gratis shuttlebus.

Heeft u een fiets bij u? Deze kunt u gratis en veilig bij ons binnen stallen.
Komt u met de sloep? Langs de kade in de buurt van het hotel zijn meerdere openbare ligplaatsen (reserveren is niet mogelijk).

Voor treinreizigers: Leiden Centraal Station ligt op slechts10 minuten lopen van het hotel.

Contact

Ontdek Leiden en Omgeving

Leiden is een levendige stad bekend om zijn rijke historie. Prachtige steegjes, hofjes, stadspoorten en grachten zijn kenmerkend voor het monumentale centrum van de stad. Met meer dan duizend winkels en horecagelegenheden in het centrum, is Leiden een winkelstad bij uitstek. Leiden heeft 13 musea, en vele bevinden zich op loopafstand van ons hotel. 
Bekijkt u Leiden eens vanaf het water! U kunt een rondvaart boeken, of zelf een sloep huren. Wist u dat Leiden meer dan 90 bruggen heeft?

Lees meer

Fietsroutes